Bobilparkering

Bobil i Telemarksnatur

Bygdetunet bobilparkering er åpen for sesongen 2024.

Sentralt plassert i nedre Telemark, med kort vei til Kragerø og midtveis mellom Sørlandet og Østlandet finner du Bygdetunet bobilparkering.

Bygdetunet bobilparkering er en ubetjent parkeringsplass for bobiler, idyllisk plassert inntil bygdetunet. Det er kort vei til Drangedal sentrum, kultur og flott natur. Vi tilbyr strøm og tilgang til vann. Plassen har ikke sanitæranlegg, men tilgang til WC innenfor åpningstidene til Bygdetunet butikk & kaffestue.

Adresse: Heireks vei 4, 3750 Drangedal.

Pris pr. døgn er kr. 200,- / Vipps: 619408

Bygdetunet butikk & kaffestue

Vi anbefaler et besøk til vår koselige butikk og kafé utformet som en gammel landhandel. Her tilbyr vi både varme og kalde retter i de hyggeligste omgivelser, med muligheter til å sitte ute og inne. Vi tilbyr i tillegg kulturhistorisk omvisning på bygdetunet innenfor kaféens åpningstider, som du finner her: Bygdetunets åpningstider.

I sesongene og i forbindelse med ulike arrangementer har vi åpen kafé og butikk. Bygdetunet butikk & kaffestue er gjenskaping av en hyggelig landhandel slik de kunne fremstå på 1950-60-tallet. Oversikt over våre arrangementer finner du her: Arrangementer

Det er mange muligheter for tur med oppmerkede løyper i området. Det er også et område rikt på bær og sopp. Her kan du lese mer om våre turmuligheter i området: Turområdet

Fra Drangedal bygdetun er det kort vei til butikker, kulturhus og kino i Drangedal sentrum og nærhet til flott badestrand ved innsjøen Toke.

Noen avstander:

  • 1 km: Tokestua kultursal og kino
  • 1,4 km: Sentrum med butikker og kafé
  • 2 km: Toke Brygge (badestrand, leke-/aktivitetsområde)

Kontakt oss

For mer informasjon, kontakt oss på:
drangedal.bygdetun@outlook.no / 41429609