Dato: 11-08-2021 - 14:00

“Onsdag på tonet” med Jon Solberg og Anne Gravir Klykken


Sted: Drangedal bygdetun

Sommerens siste “Onsdag på tonet” er virkelig noe vi kan glede oss til.

Jon Solberg er en norsk musiker, låtskriver og tekstforfatter fra Bø i Telemark. Han er blant annet kjent som vokalist og frontfigur i bandet Ni Liv, og som soloartist. Solberg spiller gitar, banjo, fele og hardingfele og han har utgitt 3 soloplater og 7 plater med Ni Liv. Mange av låtene har opp igjennom åra vært A-lista på NRK P1. Jon har også spilt og/eller sunget på flere andre plateinnspillinger, vært medlem av ulike musikkgrupper og samarbeidet med en rekke norske artister.

Anne Gravir Klykken fra Solum i Skien er musiker og sanger som jobber mye innen folkemusikkfeltet. Hun har gitt ut 2 soloplater, 4 plater med trioen Vintermåne, 1 plate med duoen Blåsang og 7 plater i samarbeid med blant andre Knut Buen, Bugge Wesseltoft, Iver Kleive og Sigmund Groven.

Jon og Anne er glade i språk, dialekter, historie og preferanser til det nære og det lokale. Dette setter sitt preg på musikken de formidler.

Jon og Anne vil på konserten by på egenkomponerte sanger og sanger med utgangspunkt i eldre opptak med folkemusikkutøvere fra Telemark.

Konserten er et samarbeid mellom Drangedal bygdetunlag og Drangedal frivilligsentral. Konserten er støttet av Statsforvaltningen.