Dato: 24-07-2021 - 17:00

On the road again – memory show – NB! dette arrangementet er dessverre avlyst!


Sted: Drangedal bygdetun

Musikk, humor og gode historier 

On the road again – memory show, er en god musikalsk reise ned “memory lane” tilbake til den gode musikken på 1950 – 60 og 70-tallet. Her blir det musikalsk talkshow under ledelse av Jan Kjell Johansen (bl.a. kjent fra Breviksrevyen) og et kobbel med gode og kjente musikere og sangere. 

Solid ensemble og flotte gjesteartister

Bandet Memory Town styrer den musikalske skuta, under stø ledelse av kaptein Espen Gjelstad Gundersen. I tillegg til bandet har han med seg Lena Barth Aarstad, Hilde Norland Gundersen, Erik Damberg og Per Haugen, og ikke minst disse gjesteartistene spesielt for denne kvelden: Sputnik, Karoline Bråthen Valnes og Benny Borg!

Konserten er utendørs ved den flotte laftede scenen på Drangedal bygdetun. Det blir anledning til å kjøpe varm og kald mat på området.

Ved forhåndskjøp sikrer du deg billett

På grunn av restriksjoner knyttet til korona er det foreløpig kun lagt ut 200 billetter, så skal man sikre seg plass er det viktig å bestille på forhånd. Dette kan gjøres gjennom Tokestua kultursal. Bestilling kan gjøres gjennom å kontakte Drangedal servicekontor (35 99 70 00), eller www.tokestua.no  Alle som skal på konsert med skrive ned navn og nummer. Dette slipper du dersom du har forhåndskjøpt billetter gjennom vårt elektroniske billettsystem.

Arrangør er Drangedal mental helse i samarbeid med Drangedal bygdetun, og overskuddet går til det viktige arbeidet til mental helse lokalt i Drangedal.