Dato: 02-08-2020 - 16:00

Marias akustiske selskap


Sted: Scenen
Billett: 210

Kjøp billett

Vi gleder oss stort til Maria Therkelsen skal ta med seg sine dyktige akustiske venner og innta vår unike, laftede utescene.

Ensemblet består av:
Maria Therkelsen – vokal
Arvid Therkelsen – gitarer
Stig Are Remmen – kontrabass/bass
Martin Scholz Rosenvinge – trommer
Martin Daland – piano

Dette vil bli en fin rundreise i et musikalsk landskap som beveger seg innenfor singer/songwriter, viser, rolig pop og jazz/spirituals. De uttaler selv at de spiller sanger om livet og til glede for folket. Konserten favner bredt og passer godt for familier, unge og eldre.

“Krokungen” og drangedalsjenta Maria Therkelsen har opparbeidet seg en lang sangkarriere. Hun har deltatt i musikaler, hun har sunget duetter med kjente artister som Trine Rein og Knut Anders Sørum, vært korist for Hanne Krogh, Rita Eriksen, Marion Ravn og mange fler, i tillegg til Idol. Hun har vært på flere Europa-turnéer med koret Reflex, hvor hun bl.a. har vært solist.

Ikke minst er hun kjent fra “Heimelaga julekonserter”, hvor hun hvert år helt siden 1997, sammen med en fantastisk fin musikalsk gjeng har underholdt i Kroken kirke og samlet inn penger til Frelsesarméens arbeid.

I tillegg til en flott musikalsk opplevelse, blir det salg av mat og drikke på konserten, og ingen grunn til å ikke sette av et par fine timer i de fineste omgivelser på bygdetunet.

VELKOMMEN!