Bruktmarked på bygdetunet

Av:Johnny G. Stene
Prosjektleder, Drangedal bygdetun

24. oktober arrangerer vi bruktmarked på bygdetunet. Her er det store muligheter for gode kjøp og kanskje en og annen skatt? Gjenbruk er miljøvennlig og du kan finne helt unike ting som ikke alle andre har.

Arrangementets åpningstid er kl. 12:00 – 16:00. Bygdetunet butikk & kaffestue holder åpent. Om ikke det skulle bli en handel vil det uansett være en hyggelig møteplass og et fint stede å legge søndagsturen.

Ønsker du å selge?
Har du noe du ikke har behov for lenger og som du tror andre har bruk for, det være seg klær, nips, samleobjekter, bøker, leker, sykler, planter etc.? Ta det med på vårt marked, selg det og samtidig sørg for at det kommer andre til nytte.

Påmelding til: drangedal.bygdetun@outlook.com

Retningslinjer for selgere:
1. Alt brukt kan selges, i tillegg til nytt håndverk (unntak er våpen, sigaretter og alkohol)
2. Vi tar i mot og anviser plass fra kl. 10:00. Alle skal være på plass innen åpning kl. 12:00
3. Det er tillatt med “Car boot sale”, som betyr at det er mulig å ha stand med bil på plassen. Salgsbordet må stå foran bilen.
4. Standplass koster kr 100,-. Plass med telt koster kr. 600,- (3×3).
5. Man kan ikke bruke kafébordene og uteområdet som tilhører kaféen til salg.
6. Alle rydder sin plass etter bruk.

 

Velkommen til et hyggelig bruktmarked!

Flere artikler


Velkommen til Veteranvogntreff 3. september

Vi gleder oss til å igjen arrangere høstens vakreste eventyr – veteranvogntreff på Drangedal bygdetun! Dato: søndag 3. september kl.12:00-16:00 […]

Les mer

Bruktmarked søndag 6. august kl.12-17

Velkommen til bruktmarked! Søndag 6. august kl.12-17 blir det salg av resterende gjenstander fra auksjonen 5. august (se eget arrangement […]

Les mer
Auksjon 5. august 2023 på klubbhuset til Drangedal idrettslag (Sparebanken Arena). Klubbhuset er nærmestenabo før Drangedal bygdetun.

Auksjon lørdag 5. august 2023 kl.11-15

Lørdag 5. august 2023 kl.11-15 (visning fra kl.9) arrangeres auksjon til inntekt for Drangedal bygdetun Visning fra kl.9 Sted: Klubbhuset […]

Les mer