Dato: 18-06-2022 - 12:00

Drangedalsdagen og Bygdedagen i ett


Sted: Drangedal bygdetun
Billett: Gratis

Drangedalsdagen og Bygdedagen skulle ha vært arrangert henholdsvis 18. juni på Toke Brygge og 19. juni på Bygdetunet. Siden vannstanden er så lav måtte Ta Sjansen avlyses av sikkerhetshensyn. Derfor blir begge dagene slått sammen til en felles dag på Bygdetunet lørdag 18. juni, kl.12-16.

Velkommen til en hyggelig start på sommersesongen, med sang og musikk av Dan Riis & Hans Marius Graasvold, Bernt Aabø og Dalstroka utanfor, bestående av Herman Gautefald, Lisa Haugeland og Sigbjørn Høidalen, aktiviteter og omvisning, og åpen kafe i Rødbygningen.

Det blir også anledning til å bli kjent med det frivillige lag og foreningslivet i Drangedal. Kanskje finner du en fritidsaktivitet som passer for deg?

Drangedal Frivilligsentral stiller også med mulighet for test og øving på bruk av elsykkel med plass til passasjerer (trio bike), som forsmak på sykkelfestdagen og markering av frivilligåret i Drangedal 6. august.

Mot slutten av Drangedalsdagen, kl.15.30 blir det avslørt hvem som får årets kulturpris og sparebankpris. Drangedal Sparebank har også noen midler de skal dele ut denne dagen!